( 1 Vote )

Termeni de Folosire a website-ului

Vă rugăm să cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor si Conditiilor de Utilizare, implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestia si reprezintă întreaga intelegere (contractul) dintre părti.

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor si conditiilor de utilizare si Politicii de confidentialitate, implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea si reprezintă intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

HOTEL CORAL denumită generic în cele ce urmează, în calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.hotelcoral.ro isi rezervă dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizitati periodic această sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat să le respectati.

Aplicabilitate
Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplică pentru hotelcoral.ro si pentru care Hotel Coral are calitatea de autor/proprietar/administrator. Toate aceste website-uri (asa cum exista ele în prezent sau vor fi ulterior implementate) precum si website-ul hotelcoral.ro vor fi denumite generic, în mod individual sau colectiv Site si/sau Site-uri în cele ce urmeaza. In cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denotă genul masculin includ femininul, si cuvintele care denotă genul feminin includ masculinul.

Drepturi de autor
GreenSoft este autorul siteului si beneficiază de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizări, toate materialele, incluzând imagini, ilustraTii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, sunt proprietatea Hotel Coral sau sunt licentiate de Hotel Coral pentru a fi folosite.

Licente de utilizare
Hotel Coral vă acordă o licentă limitată pentru a accesa/vizita Site-ul, fără posibilitatea de a-l modifica in lipsa unui acord dîn partea Hotel Coral. Această licentă nu include:
* revanzarea sau utilizarea în scopuri comerciale a informatiilor prezentate pe Site;
* download-ul sau copierea informatiilor legate de conturi utilizator;
* utilizarea tehnicilor tip data mining, robotilor sau tehnologiilor similare care permit extragerea si analiza datelor.
Hotel Coral vă acordă o licenta limitata, revocabila si ne-exclusivă de a vă crea un hyperlink către pagina home a Site-ului atâta vreme cât acest link nu descrie Hotel Coral sau un partener/afiliat al acestuia de o maniera falsă, gresită sau jignitoare. Licenta acordata nu vă permite utilizarea în cadrul acestui hyperlink a mărcii Hotel Coral fără acordul prealabil scris al Hotel Coral . Continutul site-ului, integral si/sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revândut, vizitat sau exploatat în scopuri comerciale fără acceptul scris prealabil al Hotel Coral.

Conditii de utilizare. Garantii
Site-ul este furnizat de către Hotel Coral pe o baza "asa cum este" si "atat cat este disponibil" . Hotel Coral nu garantează ca site-ul, serverele pe care este găzduit, sau e-mailurile trimise de la si hotelcoral.ro sunt fără virusi sau alte componente informatice cu caracter potential dăunător. Cu toate ca luam toate măsurile disponibile pentru ca nimic dăunator să se propage pe internet, utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, Hotel Coral fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site. Hotel Coral nu este răspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site. Hotel Coral nu acordă nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe Site sau al actualizarii diverselor pagini ale Site-ului. Serviciile si produsele prezentate pe Site-ul hotelcoral.ro constituie ofertă de informare. Hotel Coral isi rezervă dreptul de a nu răspunde pozitiv solicitarii dumneavoastră dar vă garanteză răspunsul la solicitarea dumneavoastră.

Securitate
Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fără a se limita la: utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului vor fi pedepsite conform legii.

Comunicări
Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa intrebari atâta timp cât continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintător, defăimator, care să afecteze viata privată, drepturile de proprietate intelectuală, ale Hotel Coral sau ale unor terte părti, si care nu contin virusi, derulează campanii politice/electorale, solicitări comerciale, scrisori în lant, mailinguri tip mass, sau orice altă formă de spam. Hotel Coral îsi rezervă dreptul, dar nu si obligatia, de a îndeparta sau edita o astfel de informatie transmisă. Prin trimiterea unei astfel de informatii, dacă nu este altfel specificat, acordati Hotel Coral si partenerilor/afiliatilor săi licenta/dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil si sub-licentiabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, deriva, distribui sau a le afisa pe orice fel de medii, în toata lumea. Acordati dreptul Hotel Coral si partenerilor/afiliatilor săi de a utiliza numele pe care l-ati trimis în conjunctie cu informatia, dacă acestia vor decide astfel. Declarati si garantati că detineti sau controlati toate drepturile cu privire la informatiile transmise, că acestea sunt corecte si ca utilizarea acestora nu intră în contradictie cu Termenii si Conditiile de Utilizare, că nu vor cauza daune către o tertă parte si ca veti despăgubi integral Hotel Coral sau partenerii/afiliatii săi pentru toate cererile rezultate din informatia astfel transmisă.

Minori
Hotel Coral nu vinde produse si/sau servicii care să fie cumpărate de către minori. Hotel Coral poate vinde sau încasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, dar achizitionate de către un adult. Dacă sunteti minor si accesati un Site o puteti face doar dacă sunteti sub supravegherea unui părinte sau a tutorelui legal.

Drepturi de proprietate intelectuală
Hotel Coral respectă drepturile intelectuale ale altora. Dacă considerati că munca dumneavoastră a fost copiată de o manieră care să încalce dreptul de proprietate intelectuală, vă rugăm adresati Hotel Coral o notificare care să cuprindă:
* semnătura fizică sau electronică a persoanei autorizate să reprezinte pe posesorul dreptului de proprietate;
* o descriere a materialelor protejate de drepturi care apreciati ca au fost încălcate;
* o indicare a locatiei pe Site unde apreciati ca aceste drepturi au fost încălcate; adresă, numarul de telefon si adresa e-mail a dumneavoastră;
* o declaratie pe proprie răspundere conform căreia sunteti convins că utilizarea în dispută nu a fost autorizată de detinatorul drepturilor, ale împternicitului sau ale legii;
* o declaratie notariala pe proprie răspundere conform căreia actionati cu bună credintă, că notificarea este completă si corectă si că sunteti detinatorul drepturilor sau actionati în numele său.

Legislatie
Termenii si Conditiile de Utilizare se supun legislatiei române. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Hotel Coral in cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatorească din aceeasi structură administrativă cu sediul Hotel Coral.

Rezerva Acum

Nume
Telefon
Adresa de mail
Sosire
Ziua
Luna
An
Plecare
Ziua
Luna
An
Camere

Utilizatori Online

Avem 5 vizitatori online
°F | °C
invalid location provided