( 0 Votes )

Hotel Coral***, denumită generic în cele ce urmeaza si HOTEL Coral, în calitate de proprietar al website-ului www.hotelcoral.ro respectă caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de către dumneavoastră atunci când utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop în care s-a creat si aplică prezenta Politică de confidentialitate.

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor si conditiilor de utilizare si Politicii de confidentialitate, implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea si reprezintă intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

HOTEL CORAL isi rezervă dreptul de a schimba si actualiza în orice moment continutul website-ului www.hotelcoral.ro, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă.

De aceea, va rog sa vizitati periodic această sectiune pentru a verifica termenii si condițiile pe care ati agreat sa le respectati. Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplică pentru toate website-urile din domeniul hotelcoral.ro si pentru care Hotel Coral are calitatea de autor/proprietar/administrator.

Toate aceste website-uri (asa cum există ele în prezent sau vor fi ulterior implementate) precum si website-ul www.hotelcoral.ro vor fi denumite generic, în mod individual sau colectiv Site si/sau Site-uri în cele ce urmeaza. în cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denotă genul masculin includ femininul, si cuvintele care denotă genul feminin includ masculinul.

Legislatie. Politica de confidentialitate se supune legislatiei române. În caz de litigiu, se va încerca mai întai o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucratoare de la înregistrarea reclamatiei la sediul Hotel Coral.

În cazul în care nu se poate ajunge la o întelegere în termenul precizat anterior, va fi considerată competentă instanta judecatorească din aceeasi structură administrativă cu sediul Hotel Coral.

Rezerva Acum

Nume
Telefon
Adresa de mail
Sosire
Ziua
Luna
An
Plecare
Ziua
Luna
An
Camere

Utilizatori Online

Avem 6 vizitatori online
°F | °C
invalid location provided